Napsuje Ci krwi, durny adminie!!

Temat przeniesiony do archwium.
Temat zamknięty
901-930 z 1265
aagnese ..proponuje tabletke Solpadeine..pomga http://www.apteo.pl/product/id/1956,solpadeine-12-tabletek-musujacych
prawdę mówiąc nie spodziewałam się że otrzymam jakieś rady:P...co do tańca...ale do tanga trzeba dwojga a chłopcy do tańca to się raczej nie nadają, co innego do napełnienia butli azotem to tak...pierwsi:)

a tabletki chyba spróbuje...mam cholinex i septolete ale tym to ja mogę dzieci karmic
Ja sie tam o ciebie martwie:))
Ale przedewszystkim martwie sie zebysmy wszystkie tu nie przedawkowaly oksytocyny i nie powariowaly z tego szczescia:)))
ja to właśnie chyba z przedawkowania się wykończę:p no dobra ale nie oksytocyny
byleby to nie byla oksytocyna w 'plynie'..w stanie cieklym..to mozg od szczescia nie zwariuje..przynajmnierj ja nie slyszalam
[wpis usunięty]
Dziwak,przestan bo zaprosze na watek wujeka Staszeka, mistrz cietej riposty!
Ten watek jest zaladny zeby go wstretnymi glupotami psuc!!
Zglaszam do usuniecia.
Wybacz, ja probowalam jakos nawiazac z toba zgode...ale na ten poziomie NIE MOGE.
Jak sie zglasza wpis do usuniecia??
Cholera:))
Madzia tylko nie naciskaj tego śmietniczka koło wpisu!!!!!!
To napewno nie to!!!:P
to by było za proste:P
Nie chce watku zniszczyc, wiec nic nie naciskam. Zeby nam Admin watka nie usunol:))
Chba nacisne na Dziwaka bardziej, bo do rozumu nie da mu sie przempowic.
Po prostu nie cierpie jak sie nienawisc sieje .
Mozna ich nie lubic itp.. ALE NA BOGA, ten kwal jest nizej pasa.
DZIWAK!!!!!! Prosze nie na tym watku, my tu o milosci, Atlantydzie i Wszechswiecie....A ty nam tu brudzisz!!!
Teraz nie wiem...:))
Ale jak co to nic nie naciskam:))
Moze nas Dziwak jednak przeprosi, pokleczy na grochu i po sprawie:))
Dziwak nie rób z siebie rasisty....walnij skruchę!:P
U mnie nie wiadomo skąd pojawiło się słońce...wystawiłam więc pyszczek na taras i aktywuje witaminę D, może mi się poprawi:)
Dziewczyny
Zglosilem wpis do usuniecia
Czuje sie gleboko zawstydzony i skruszony do ostaniej zywej tkanki.
Jako zadoscuczynienie dalem w sklepie datek £ 100 do skarbonki na pomoc afryce i wykupilem sobie solarium turbo do konca roku i wysluchalem piosenke przezyj to sam.
Dziendobry
Magdalena alez naaaciskaj mnie nacisskaj :)
Ty myslisz o swinstewkach, a ja juz skruszony i niewinny jestem :)
Dziwak bo jeszcze zakocham się w Twojej "niewiności" a tego byśmy nie chceli:)
Nie mógłbyś potem zbawienia doczekac:P
Ej dziewczynki patrzcie jak szybko admin skasowal moj kawal o co poprosilem.
Nie ma to jak wolnosc slowa i pogladow pod presja zwana poprawnoscia :)
Dziwak, Słońce Ty moje...poprawnośc to bardzo fajna rzecz:)...swoją drogą lepiej byc poprawnym niż byc rasistą...

Zresztą ja Cię o rasizm raczej nie posądzam...wydaje mi się, że zwyczajnie bawi Cię to (żarty, nasze oburzenie) ale z antypatią do afroamerykanów:P:P raczej ma nie wiele wspólnego, prawda?
Gdyby w tym dowcipie buty ze skóry białego człowieka były tańsze od butów murzyna, byłby on poprawny politycznie?
nie;P

W luźnym ujęciu tematu (bo nie mam dziś siły by przedstawiac tu swoje poglądy i w razie potrzeby ich bronic:P:P )wszystko zależy od tego kto taki dowcip wypowiada:)
Jak by Dziwak opowiedział o butach z "białej" skóry no cóż :) ...Co innego gdyby zrobił to AFROAMERYKANIN:p czytaj "murzyn". Quasi bystrzaku "chwyc" moją myśl...głęboko więrzę, że wiesz co miałam na mysli a jesli nie to obiecuje "pokłucic" się z Tobą przy pierwszej nadarzającej sie okazji bo dziś to jakby już śpię:P
Boże....."pokłócic":) poprawiam sie zanim Ty poprawisz mnie:P
Nie rozumiem. Czyli murzyn (taki z Kenii, to też afroamerykanin?) może opowiadać dowcipy o butach z ludzkiej skóry a biały (australoeuropejczyk, dajmy na to albo nowozelandoazjata), już nie?
A mnie prosze nazywac euroamerykaninem.
W innym przypadku uznam to za afront i atak na moja osobe.
To samo sie tyczy aborygenoamerykanow oraz pigmejoamerykanow.
Jak mowi pan dalajlamaamerykano.
Wszyscy jestesmy dziecmi prerii :)
To ja Magdalen@, musialam sie "zweryfikowac" bo w niku nie moze byc @!
Ale teraz po malpie wlasnie wiadomo ze to ja:))
Dziwak, jednak jestes gentelmen, az ja mam ochote ci sprosne kawaly opowiadac....
Gienio, ty lepiej z ta "analizom" kawalow to daj se siana! Podobaja ci sie tez kawaly o Polakach?
Nigdy obrazanie, brak respektu i inne wady ktorymi gardze, nie beda smieszne!
Jakos dziwnie sie pisze w nowej szacie forum....
Kurcze, co sie dzieje!
Musze sie weryfikowac, nick zmieniac a i tak nie moge wpisu dodac!
Musialam nick zmienic bo nie moze byc @.
Ale zebyscie wiedzieli ze to ja, to z malpa wystepuje:))
Dziwak, tys jednak gentelmen cala geba, az nabralam ochoty ci sprosne kawaly podczas naciskania opowiadac:)))
Mam nadzieje ze post sie da dodac.
Ja nie widze, gdzie moj wpis!
Cos sie Adminie nie przylozyles do poprawiania forum, raczej spieprzy...s:))
Ja też jakoś próbuje odnaleśc własne "ja" na tym nowym fiolecie. Ja wiem, zmiany są potrzebne ale teraz zrobiło się tak jakoś mało czytelnie...może kwestia przyzwyczajenia?
Madziu a z małpą Ci do twarzy:P (komplement oczywiście)
Chyba dam sobie tutaj juz spokoj :)
..widze ,ze ma macie wszyscy 'inne' nicki..takie scisniete..jak ludzie w tloku w tramwaju..
fioletowy tramwaj..niby nowoczesny a jakis niewyrazny..dflaczego ta zmiana nie zostala poddana referendum..? pod krzyzem!!!!!!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.
901-930 z 1265

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia