Napsuje Ci krwi, durny adminie!!

Temat przeniesiony do archwium.
Temat zamknięty
991-1020 z 1265
czyli słabą miałam reklamę:P
Dziwak uwaga!:

Good night:P:D
impreza jak wiele innych, kazdy siedzi gdzie chce gadamy pijemy kazdy daje z you tube swoja muze zaklucamy sie wzajemnie kazdy ma swojego laptop, ja mam od Kasumi bo niemam wlasnego jeszcze tylko zwykly komputer w domu.
piszemy gadamy i jest ciagle chaos, internet jest bezprzewodowy chyba na 20 laptopow moze, nie wiem.
pisze do ciebie i rozmawiam z znajomymi o tym co ty piszesz a oni o swoich znajomych.
u nas to normalne.
mowilem Tobie ze tu jest nieco inaczej niz w wloskim standarcie nawet polskim.
chociaz polska jest bardziej do przodu pomimo swoich oporow :)
Zabraniam mówić na mój temat:P
Ragazzi wyszukiwarka juz dziala!
za 4 min północ...z najciemniejszych zakamarków wyjdą na świat wszystkie wiedźmy świata:P

cholerna pełnia!!!!
Madzia gdzie jesteś? Miotły są u mnie:)
sluchajcie cos dzisiaj uslyszalem smiesznego
czy wiecie jaka jest roznica miedzy polka a polakiem wracajacym z kurestwa z zagranicy.
a taka ze polak wraca zadowolony a polka nieszczesliwa.
dobre :)
witam wszystkie dziewczynki
nie rozumiem..niby dlaczego nieszczesliwa?????
Do tirówki podjeżdża auto. Z okna wychyla się robotnik w pilotce na głowie, kufajce, gumofilcach i z jabolem w ręku.
- Co zrobisz za 150? – pyta tirówkę.
- Wszystko – odpowiada rezolutnie profesjonalistka.
- To wsiadaj. Będziemy murować. :D
...cytat z książki, którą czytam:
"...wszystko dzieje się tak szybko, że nie potrafimy dostrzec związku między wydarzeniami i ocenić konsekwencji czynów, wierzymy w fikcję czasu, w teraźniejszość, przeszłość, przyszłość, ale być może wszystko dzieje się równocześnie.."

...pozdrawiam
:)
Cześc Yamadawa:)
Jak tam na studiach? Entuzjazm nie opadł? Mam nadzieje, że bawisz się tam nieźle:)
Ściskam ciepło:)
czesc dziewczyny
ja bym mogl polecic ksiazke Jozefa Kosseckiego - Cybernetyka Kultury
popularnonaukowa,
Aagnese witaj, enuzjazm mnie nie opuścił, tym bardziej, że już mam plany na przyszłość...trochę mam problem z przystosowaniem się...są tu ludzie z całej Polski i taki mi się zrobił 'kulturowy chaos'... dzięki Italo za podpowiedź z tą 'Cybernetyką kultury'. Z chęcią przeczytam, nie po to, żeby sterować innymi, ale żeby zrozumieć co się wokół mnie dzieje i jak sobie z tym radzić. Póki co, nauka jest zbyt łatwa, może to tak na początek...a tu takie pustki, rzadko zaglądamy, Magda się nie odzywa...
pozdrawiam
Madzia!...Ty się nie wygłupiaj, Ty się odezwij bo się martwię!:(
Ja sie staram, ja probuje byc.
Ja tylko zerwalam wszelakie stosunki z Wlochami, nawet te dyplomatyczne:))
Cytat: yamadawa
...cytat z książki, którą czytam:
"...wszystko dzieje się tak szybko, że nie potrafimy dostrzec związku między wydarzeniami i ocenić konsekwencji czynów, wierzymy w fikcję czasu, w teraźniejszość, przeszłość, przyszłość, ale być może wszystko dzieje się równocześnie.."

...pozdrawiam

CO TO ZA KSIAZKA??? Juz mi sie podoba:))
Naprawde na studiach astrofizyki masz czas na czytanie ksiazek??
Wpedzasz mnie w kompleksy, nie dosc ze ja na starosc zgupialam to teraz sie dowiedzialam ze nigdy madra nie bylam:)))
Yamadawa, prosze Cie, nie dobij mnie jeszcze:)
Madzia...ja już wiem:)
drugiego tez czytałam...

dobrze, że jesteś...naprawdę dobrze
wykąpie się tylko i dokoncze
Madzia....Ty wiesz co chciałabym napisac a mimo to tego nie zrobię:)
Są na to jakieś leki? To ja poproszę:)
buziaki
wszystko co sie dzieje jest splata karmy z poprzedniego wcielenia...:D
Aga, napewno sa jakies leki z Bozej apteki:)))
Sette, jasli to prawda co ty piszesz o tych karmach, to ja nawet nie chce wiedziec co ja wyprawialam w poprzednim zyciu...nie, nie, zachowaj mnie Boze, to zycie my wystarczy a nawet mam go czasymi dosc. Jesli bym miala sie dowiedziec ze jeszcze w innym zyciu obciachu zrobilam, to ja dziekuje:))
to sobie poczytajcie
http://elondyn.co.uk/newsy,wpis,6729
no to wesolych swiat i udanego szczesliwego nowego nadchodzacego roku
to jest bandytyzm
ale teraz to sie nazywa tak bardzo modnie globalizm czyli wiocha nad wiochami w epoce kamienia lupanego ale laptopy mamy i nowa komore i teraz to my som pany :)
czesc dziewczynki
Dziwak co Ty palisz? też chce:P:P
No co jest
Artykul jest niepoprawny czy my raczej jestesmy niepoprawni.
To jest nie skrywany temat jak globalna wiocha zyje. Bo przeciez w dobie globalizmu wszyscy jestesmy rowni wzgledem zycia i szans. Ale wazne w ktorej czesci tej wiochy zyjesz.
Rozmawiacie o kosmosie. podniecajace bardzo. Pewnego dnia zasiedlimy jakas planete. I tam tez zrobimy wioche ziemska az bakterie zaczna z tamtad spierniczac. Ale wszystko robimy dla poprawy zycia i postepu naszej cywilizacji.
Ludziki a co sie stalo z tymi wszystkimi historiami z pod znaku glosu serduszka i szalonych goracych ud.
Koniec emigracji do wloch czy co, pola im wszystkie zaorali, dziadki wszystkie umarly :)
A! Magda, wiedziałam czym Cię zwabić, żebyś się tu wreszcie pokazała...daję tu cytaty z książek, bo sama jeszcze nie mam nic mądrego do powiedzenia, więc 'podpieram się' mądrością innych, w życiu nie chciałam Cię, ani nikogo dobijać...czas na czytanie mam, tym bardziej, że nauka jakoś dziwnie mi łatwo idze, jakby sama się pchała mi do łba...defekt mózgu, czy co?...a inne czasochłonne pokusy jakoś mnie póki co omijają, wcale mnie to nie martwi, na wszystko przyjdze czas...tak myślę..a może mam taką karmę - Sette co Ty na to? i czy człowiek może mieć swój kolor, wiesz coś o tym?..
Italo, temat, który poruszyłeś tym artykułem nie jest nieodpowiedni, jest przerażający...tylko jak temu zaradzić?...produkować mniej zabawek, czy może mniej dzieci, które za 2€ muszą...ech, za poważny temat, żeby tu o tym pisać...
... pytają mnie ludzie, skąd wiedziałam, że chcę robić to co robię, bo zdali maturę i nie mają pomysłu na dalsze życie...jak to się dzieje, że jedni wiedzą od zawsze co ich pasjonuje, a inni nie mają pojęcia co dalej...nie wiem co im odpowiadać, żeby ich nie urazić, a zresztą sama nie wiem... może Wy wiecie ?
pozdrawiam
Yamadawa, ale zabij mnie, ja dalej nie wiem jaka to ksiazka:))
Chciala bym miec troche z twej karmy:))
Choc jak sie tak zastanawiam, to mi sie wydaje ze moja nie jest taka zla......Tylko leniwa ostatnio:)
Magda, ta książka to: Isabel Allende "Dom duchów" - zaglądnij w google na recenzję. Piękna powieść, też sfilmowana, z Meryl Strepp i Antonio Banderasem w głównych rolach. Wątki metafizyczne w okrutnej scenerii przejmowania władzy przez komunistów. Czytam o tym, bo chcę wiedzieć w jakim świecie żyli moi dziadkowie, podczas gdy ja żyję w 'obrazkowej kolorowej telewizji' i nic nie wiem o nie tak dawnych przecież, bo z XX wieku losach ludzi, które to pamiętają jeszcze starsi ludzie.
Poza tym czytam książki polskich pisarzy, Myśliwskiego, Terakowskiej, Tokarczuk...Oni tak pięknie piszą po polsku, z takim kunsztem, że aż im zazdroszczę pięknej polszczyzny (a mam na tym punkcie świra)...ojej! ... ale jestem nudna...
pozdrawiam
Yamadawa, ty znasz komunizm z zycia dziadkow?
Alez ja stara rura jestem:)))))
Ale wracajac do tematu ksiazki, to dziekuje ze mi napisalas co to za ksiazka, bo cytatem zachecilas mnie do czytania, naprawde.
P.S. Jak tam nauka?
Tak sobie pomyslalem o portalu jakim jest nasza klasa.
I co
Tylko zdjecia w ilosci miliard -male dzieci rozwalone na kocach, zdjecie pary slubnej w ilosci miliard a wszystkie okraszone znakiem super zdjecie i spazmatyczny orgazm polaczony z wylewem krwi do mozgu lub on i ona oparta o barierke na tle zatoki puckiej ewentualnie palma z dopiskami ludzikow, jakie to piekne ojej ku.
Portal ten to wlasciwie strona pampersow, mamusi i barierek.
Przeciez to jest juz klujaco kiczowate.
A moze wlasnie sa tacy dzisiejsi ludzie? Malo interesujacy i jednakowi.
Slub, pampers i barierka + tv plazma.
To jakas kurwa :) chinska fabryka. Wszystko takie same. Ich chyba tylko rozni model plazmy.
To takie moje marudzenie.
dzien dobry

Temat przeniesiony do archwium.
991-1020 z 1265

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia